AamkIsres 2017
Heder og ære lå i potten da mopedklubben avviklet sitt årlige isres, og det var var itte mangel på vilje hos kjørera når første heat raste i vei. Nå er de fleste begreper relative og det er årsaken til at begrepet raste dukket opp i denne sammenheng.

Det var 10 startene fordelt på original og trimmet klasse. Klasseinndelingen er itte relatert til sjølve førerne, men derimot tilstanden til mopedene.
Det ble kjørt indre og ytre bane, sammenlagt seier og røverheat. I røverheatet skulle det vise seg å bli hard kniving mellom japanske mopeder fra hvert sitt 10-år med påfølgende varmgang på førerne.

I klassen original var det Knut Einar (hanskefri med racinghjelm) som stakk av med seieren. Nr 2 og årets desidert beste pensjonist, Roy. Nr 3 og beste nabo til isreset, Jan Erik M.
I klasse trim be det enda ei fjær i hatten til årets vardredrevvinner, Morten. Nr 2 med knapp margin ble Per-Erik. Nr 3 ble klubbformann, Ingar.
Alle var enig om at det hadde vært et fint arrangement, og de fleste er nok allerede hime.

Dobbeltklikk i video for fullskjermvisning

© 2019 Kingel'n produksjon. Om noen ønsker å benytte materiale som er publisert på dette nettstedet er det bare å ta kontakt. Skulle det derimot bli tjuvlånt materiale bør vedkommende se ekstra godt etter i senga da det fort helt uventa kan dukke opp ei musefelle der. Kontakt